Huren

Eenvoudig een vliegtuig huren

Om het huren zo eenvoudig mogelijk te maken proberen wij de huurvoorwaarden zo transparant mogelijk te houden. Zo betaalt u de Tacho-uren in plaats van de klok uren. Het grote voordeel van Tacho uren is dat de meter pas tijdens de vlucht 1:1 tellen.

De actuele prijzen bedragen (per Tacho-uur):

 

Cessna 150  €120,- excl. btw

Cessna 172 180HP €145,- excl btw

PA28-161 Warrior II  €140,- excl. btw

 

Wegens aanhoudend verhoogde kosten zijn de basis prijzen geactualiseerd.  Zolang als nodig kan er een brandstoftoeslag worden berekend. De toeslagen worden regelmatig geactualiseerd.

 

Bij deze prijs zit de brandstof inbegrepen (door u zelf getankte brandstof wordt aan u vergoed tegen de geldende mogas dagprijs op EHLE).. De landingen op EHLE worden door ons aan u doorberekend. Landingen en overige kosten zoals afhandelings- en ATC kosten op andere vliegvelden dient u terplekke zelf te voldoen.

 

U betaald bij ons geen prijzig lidmaatschap of andere verkapte toeslagen.

 .

Stuur ons per email:  info@easyflight.nl  de volgende informatie om toegang te krijgen tot het reserveringsysteem:
- NAW gegevens
- telefoonnummer en emailadres
- kopie vliegbrevet
- kopie log laatste vlucht(en) op type

De verhuurder besluit of een check-out noodzakelijk is.

Elke vlucht kan op elk moment door de huurder of verhuurder worden geannuleerd. Hier zijn géén kosten aan verbonden. Om het vliegtuig voor een ander weer beschikbaar te maken dient de reservering zo spoedig mogelijk te worden verwijderd. Bij niet opdagen op het tijdstip van reservering zonder ons op de hoogte te stellen behouden wij het recht uw reservering te verwijderen/cancelen.

Wij beschikken over een beperkte wachtruimte voor u en/of uw medevliegers.
Mocht u voor of na sluitingstijd van Dynamic Aviation arriveren dan heeft u met uw "Lelystad Airport Pas" toegang door ons hek. Ook kunt u via de verkeerstoren toegang van/tot airside krijgen. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de procedures op airside voor u en uw passagiers.

 

Als u een vliegtuig huurt gaat u automatisch akkoord met de huurvoorwaarden