Huren

Eenvoudig een vliegtuig huren

Om het huren zo eenvoudig mogelijk te maken proberen wij de huurvoorwaarden zo transparant mogelijk te houden. Zo betaalt u de tacho-uren in plaats van de klok uren. Het grote voordeel van Tacho uren is dat de Tacho meter pas met kruisvermogen 1:1 gaat tellen.

De actuele prijzen bedragen (per tacho-uur):

PA28-161 Warrior II (PH-UGS) €140,- incl. BTW
Cessna 150M (PH-SKF) €125,- incl. BTW

Bij deze prijs zit de brandstof bij ons getankt op EHLE ingebrepen. De landingen op EHLE worden volgens de geldende tarieven door ons aan u doorberekend. Landingen op andere vliegvelden dient u zelf te voldoen net als overige kosten zoals afhandelings- en ATC kosten.

Hieroverheen komen géén toeslagen. U betaalt dus alleen wat u daadwerkelijk gebruikt en dat zal in de meeste gevallen gunstiger zijn dan u gewend bent!

 

De verhuurder bepaalt of een check-out noodzakelijk is.

Stuur ons per email (info@dynamicaviation.nl) de volgende informatie om toegang te krijgen tot het reserveringsysteem:
- NAW gegevens
- telefoonnummer en emailadres
- kopie vliegbrevet
- kopie log laatste vlucht op type

Elke vlucht kan op elk moment door de huurder of verhuurder worden geannuleerd. Hier zijn géén kosten aan verbonden. Om het vliegtuig voor een ander weer beschikbaar te maken dient de reservering zo spoedig mogelijk te worden verwijderd. Bij niet opdagen op het tijdstip van reservering zonder ons op de hoogte te stellen behouden wij het recht uw reservering te verwijderen/cancellen.

Omdat wij de vliegtuigen tegen scherp tarief aanbieden dient u thuis of in de terminal op EHLE uw vluchtvoorbereiding uit te voeren. Wij beschikken niet over een wachtruimte voor u en/of uw medevliegers. Tevens dient u zelf te tanken met behulp van onze tankkar.
Mocht u voor of na sluitingstijd van Dynamic Aviation arriveren dan heeft u via de verkeerstoren toegang van/tot airside. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van de procedures op airside voor u en uw passagiers.

 

Als u een vliegtuig huurt gaat u automatisch akkoord met de huurvoorwaarden